YANGıN KAPıSı SıRLARı

Yangın Kapısı Sırları

Yangın Kapısı Sırları

Blog Article

Yangın kapıları kullanım kayranına bakarak, rengine göre ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması hordaki gibidir

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini muvafık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli çıbanlı kriterler dide önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle doğruca bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Ankara Yangın Kapısı görmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile müteallik tasa ettikleri tüm konular karşı malumat sahibi olabilirler.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve sorunlevsel yapısının korunması da hayati önem taşır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun bâtınin bile kanatlarının tasarımının en çok şekilde kuruluşlması gereklidir. Kanatları biçimli şekilde rast monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar yaşanabilir. Evgin çıkış kapısı kilitli olmamalı ve eloğlu yangın kapısı ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların esrar sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan henüz azca kata malik binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan daha şu denli kata sahip binalarda en az 90 dakika yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin duman ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve kötüın geçişinin önlenmesi muhtevain kullanılan insanoğluın gönül ve emtia eminğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı adam esenlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Hastanelerde ve Dirimlik Merkezlerinde Yangın Emniyetliği Hastaları ve afiyet ekipmanlarını maksimum seviyede esirgeyici en kuvvetli otomatik ve manuel yangın söndürme ekipmanları ve sistemleri

Genellikle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, kriz anlarında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this page